Vinozoom.cz - Každé víno má svého majitele!

Vinozoom vznikl před dvěma lety a úspěšně se 2 roky zaměřuje na propojení zákazníků s vinařskými oblastmi a vinaři pomocí online prostoru. Náš záměr je stát se jedním z největších e-shopů v Česku i na Slovensku a nabízet nejširší sortiment moravských, českých, slovenských ale i zahraničních vín.  

Vyhledáváme a kontaktujeme vinaře z různých koutů Evropy a zásobujeme náš sklad skvělými víny, které jsou na našem trhu většinou novinkou. Sklad vín se nachází ve Velkých Bílovicích, které jsou často nazývány "srdcem vinařské oblasti". Na Vinozoomu jsme hodně aktivní. Podporujeme vinaře, které máme zalistované a snažíme se zákazníkům přiblížit vinařské oblasti formou příspěvků na sociálních sítích, kde se také snažíme snoubit vína s jídlem doporučeními, která pravidelně publikujeme. Píšeme i vlastní blog, ve kterém se věnujeme tématům blízkým vínu.


Nabízíme vše pod jednou střechou a tím poskytujeme unikátní zážitek, kterým se snažíme odlišit od běžných nákupů v obchodě s vínem. Rychle jsme získali popularitu mezi milovníky vína a během krátké doby jsem se stali jednou z vyhledávaných online platforem pro prodej vín. Na Vinozoom zakoupíte nejen samostatné láhve, které jsou samozřejmostí, ale nabízíme také speciální balíčky vín, jako jsou například balíčky z jednoho regionu, balíčky vín k jídlu nebo balíčky vín podle preferovaných chuťových profilů zákazníka.

Díky této široké nabídce si zákazníci mohou vybrat vína přesně podle svých představ a preferencí. Vína balíme do speciálních certifikovaných kartonů pro mezinárodní přepravu, které zaručí maximální bezpečí křehkého nákladu. Zakládáme si také na včasném dodání vašich balíčků, kdy máme díky nadstandardní spolupráci s dopravcem 100% jistotu, že balíky doručí v čas a v pořádku.


Pravidelně pořádáme soutěže o vína a již druhým ročníkem jsme využili příležitosti stát se Generálním partnerem prestižní soutěže Vinařství roku ČR. Zákazníci mají jedinečnou exkluzivitu k zakoupení všech balíčků finalistů soutěže.

Je pro nás důležité poskytnout zákazníkům servis prvotřídní kvality od výběru vín na narozeninovou akci, až po romantickou večeři při svíčkách s doručením až ke dveřím.

Milujeme víno a rádi vám s jeho výběrem pomůžeme.


Stisknutím tlačítka Souhlasím, potvrzujete, že je vám více jak 18 let.
Odejít
Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.