Na Valentýna s balíčkem plným lásky!

Valentýn je den plný lásky, původně připisovaný svatému Valentýnu, patronovi zamilovaných. vznikl jako svátek v rychlém proudu historie a stává se již po staletí momentem, kdy vyjadřujeme své city těm, které milujeme.

POZOR SOUTĚŽ!

Na našem Intagramovém profilu běží soutěž o Valentýnský balíček vína. Vyhlašování soutěže bude 9.února 2024. Tak se zapojte.

Legenda praví, že svatý Valentýn oddával páry v lásce i navzdory zákazům, což dodalo tomuto dni symboliku odvahy a věčné lásky. Od prostého sdílení valentýnek se tento svátek proměnil v globální oslavu spojení srdcí. 

Ačkoliv se způsoby oslav mohou lišit po celém světě, často zahrnují sdílení speciálních darů a společně strávený čas. V České republice se tento importovaný svátek ujmul s velkou oblibou a předávání malých dárků či společné večeře jsou běžné způsoby, jak ukázat své city. A právě ve znamení tohoto krásného zvyku, Vinozoom přichází s nabídkou "Valentýnského balíčku Lásky", který je koncipován jako dokonalý dar pro oslavu svátku lásky.

Valentýnský balíček lásky od Vinozoom je spojením šesti láhví vína. Dopřejte si balíček, který zahrnuje různá vína, od lehkých a vzdušných po temně vášnivé, vybírané právě k příležitosti tohoto krásného dne.

Stisknutím tlačítka Souhlasím, potvrzujete, že je vám více jak 18 let.
Odejít
Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.