Většina lidí se dívá na Valentýn svým vlastním pohledem

Někteří ho vnímají jako křesťanský svátek, kdy se uctívala smrt svatého Valentýna a další se zase odkazují na ptačí námluvy, které začínají právě 14. února, a proto je svátek spojován s láskou, námluvami a romantikou. Valentýn je především svátek zamilovaných a věříme, že láska a víno si vždy hráli do noty.

Víno napomáhá mezilidskému sbližování i tím, jak rozvazuje jazyk. 

Vyznání lásky je po dvou, třech deci lahodného moku mnohem snazší, než se původně zdálo. Vždyť nakonec i známé rčení “in vino veritas” praví, že ve víně je pravda.

Rozprouděná krev a rozbouřené smysly k Valentýnu patří a se sklenkou dobrého vína dodá vašim smyslům ten správný náboj a energii.

A jaké víno pro příjemný večer ve dvou máte zvolit?

Nechte starosti, jak vybrat valentýnský dárek, na nás a soustřeďte se jen na vaše společné chvíle!

Vybrali jsme pro vás růžová vína a vytvořili balíček Vidím to růžově, který nabízí rozmanité chutě polosladkých i suchých vín. Vychutnejte si výborná vína od 6ti různých vinařů.

A pokud růžové víno není pro vás to pravé, máme v nabídce i jiné balíčky jako například Valentýnský balíček, kterým určitě uděláte své milované radost.

Stisknutím tlačítka Souhlasím, potvrzujete, že je vám více jak 18 let.
Odejít
Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.