I levná vína mohou být dobrá

Seznamte se s novou kategorii vín, kterou jsme pro vás připravili. Nazvali jsme ji vína do 150 Kč a věřte, že i za tuto cenu se dají najít velice dobrá vína.

Často se říká, co je drahé, to je dobré. Tak uvažuje řada lidí při nákupu vína. Tohle pravidlo, ale u nás neplatí. Přechutnali jsme levnější vína od různých vinařů z naši nabídky a chtěli bychom vám doporučit pár favoritů této kategorie.

První typ je vinařství Vinium a jejich Muller Thurgau 2018 polosuché. Toto víno je oblíbené u zákazníků a můžeme Vám ho vřele doporučit.


Další víno, které byste neměli přehlédnout je řada Siesta od Vinařství Zlomek & Vávra, kde najdete dokonce i vína do 100 Kč. Z této řady vám doporučujeme Cabernet Sauvignon 2021 suché, které je jedinečné svou výraznou barvou a krásným aroma. Láhev vína je sama o sobě dost nápaditá i díky krásné etiketě a rozhodně ji může zvolit i jako dárek k narozeninám nebo výročí.

Naše třetí doporučení je od slovenského vinaře Vinovin. V oblibě máme jeho Frizzante Muškát Moravský / Hibernal. který je jemný s aromatickou vůní po bezu, který ucítíte ihned při ochutnání první skleničky.


V kategorii vína do 150 Kč najdete plno výborných vín, která vás za tuto cenu překvapí svou kvalitou. Najděte si své favority přesně podle vaší nálady a chuťových pohárků.

Stisknutím tlačítka Souhlasím, potvrzujete, že je vám více jak 18 let.
Odejít
Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.